Efectul de piramida modifica campurile existente in apropiere

Orice forma geometrica bidimensionala sau tridimensionala modifica campurile existente in apropierea lor. O pot face in sens pozitiv sau negativ. Piramida este una dintre formele geometrice, usor de construit si cu efecte puternice.

Energiile care pot fi implicate intr-un astfel de proces sunt foarte mici in comparatie cu valorile cu care suntem obisnuiti in viata de zi cu zi, procesele desfasurandu-se cu viteza mica si fiind foarte influentate de mediul inconjurator.

Poti sa-ti construiesti o piramida singur dar trebuie sa fii sigur ca este construita la proportia si unghiul corect, care este 62,606 grade. Cateva dintre efecte ar fi: mancarea tinuta in piramida va sta proaspata pentru un timp de doua sau de trei ori mai mare decat mancarea neacoperita; aromele artificiale din mancare isi vor pierde savoarea, dar aromele naturale se vor intensifica, ele devin mai putin aspre si acide cand executam o citire spectrografica a unui articol tratat, vom observa o schimbare in structura moleculara; piramida va deshidrata si modifica lucrurile, dar nu va permite sa putrezeasca sau sa creasca mucegai.