Intalnire cu un extraterestru raportata in Tennessee, SUA

Sambata, 13 iulie 1996, era o noapte de vara tipica pentru Mike Dawson si familia sa. Familia avea o caravana in comitatul rural din Robertson, nu departe de Orlinda, in Tennessee. In primele ore ale diminetii de duminica, 14 iulie, Dawson, familia sa si cele doua fiice ale sale, in varsta de 12 si 14 ani, au fost treziti de zgomote stranii venind din curtea din spate a caravanei lor.

Luand o lanterna, Dawson s-a dus repede sa vada ce se intampla. Deschizand usa, el a indreptat fasciculul catre padure. A auzit un zgomot pe care l-a caracterizat ca ‚Äěceva alergand spre pod, lovind obiecte la intamplare". Zgomotul l-a surprins. Niciunul dintre cainii sai, J.R. si Sid, nu a latrat la intrus. Miscand lanterna in toate partile, Dowson a vazut ceva in spate care il privea fix. El a descris ca un fel de obiect cauciucat de 5 picioare in diametru.

Acesta a intins o tentacula sau un apendice pe sol. Martorul a estimat ca apendicele avea 18-24 de cm... ca trompa unui elefant. Pentru a fi sigur ca nu vedea himere, Dowson s-a dus sa-si trezeasca copiii. Intreaga familie a privit apoi creatura de la fereastra bucatariei caravanei. Doamna Dowson a remarcat lumini stralucitoare in departare, intr-un luminis apropiat.